Ach het is weer zover, ik had eerder deze week al eens erover bericht een beetje in een blog, vrouwen met klapperende eierstokken, wat moet je ermee… Ik ben nu sinds twee weken weer eens lid geworden van Lexa, een datingsite. Allemaal leuk en aardig, maar als lid word van zo’n site en je ervoor betaald ga je er (tenminste, ik wel) ook gebruik van maken… Maar een datingsite kent voor de onvruchtbare man al een paar hindernissen.

Tijdens mijn inschrijving kon ik mijn profiel niet naar waarheid invullen binnen het stuk kinderen. Er word dan gevraagd: “Heb je kinderen“, naja dat is makkelijk, dat is nee als antwoord. Maar er word ook gevraagd… Heb je een kinderwens en zo ja, hoeveel… Uhm, dat is toch wel een wat lastigere vraag… Ja, ik zou de kinderwens hebben, maar nee, ik ben onvruchtbaar. Dus eigenlijk kan ik die vraag niet invullen, want je hebt ja + aantal als antwoord of ja + ik weet nog niet hoeveel… Maar géén van beide antwoorden kan ik invullen… Ik heb dan het gevoel te moeten liegen en dat wil ik niet, lijkt me geen eerlijke basis al. Dus ik had de support van Lexa er ook over geschreven en ze zouden kijken wat het development team zou kunnen doen om het toch kenbaar te maken of deze eigenschappen van het profiel te kunnen verwijderen, waarna ik dergelijke zaken persoonlijk kan toelichten… Lijkt me toch altijd beter dan dat het er staat…

Daten met klapperende eierstokken: funest voor de onvruchtbare man

In die twee weken word ik nu vrijwel dagelijks geconfronteerd door vrouwen met klapperende eierstokken… Zo ook vanavond weer. Al een paar dagen leuke chats gehad met het meisje en uiteindelijk komt toch weer het thema voorbij zetten: kinderen… *zucht*
En ik weet toch weer, als het thema om de hoek komt kijken, hoe laat de klok slaat. Je hebt dan twee opties: of het is een vrouw met empathie* en die open staat in het leven of (waar het nu dan om gaat in deze blog) weet je dat het niet best gaat aflopen omdat je eigenlijk op afstand die eierstokken van zo’n wijffie (zo’n iemand kan ik geen vrouw meer noemen) voelt klapperen… Het is dat carnaval was afgelopen, maar anders had het een prima instrument kunnen wezen. Maar ook vanavond was het weer eens funest, de derde avond op rij, voor de rest dan een leuk gesprek gehad met iemand, behalve dat het klappertje dan opzoek is naar zaadjes en als de zaadjes niet aanwezig zijn, dan zegt klappertje “oh, oh, tijd om dag te zeggen“. En daar kan ik niet zo goed tegen… Sterker nog, het klappertje dat opzoek is naar zaadjes krijgt negen van de tien keer gewoon volledig de wind van voren, vanavond wat minder, maar die van vanavond vond mij “vrouwonvriendelijk” omdat ik sprak over klapperende eierstokken van haar die op zoek zijn naar zaadjes. Heb haar maar even goed laten weten dat ik heel onvriendelijk kan zijn naar mensen die mij minderwaardig behandelen door het feit dat ik onvruchtbaar ben waar ik geen kut aan kan doen. Dus ik vergeleek het maar even voor haar alsof je tegen een blinde zegt: “Ik kan niet met je daten, want je ziet me toch niet”, dat doe je niet. Daar kan iemand niets aan doen en zul je moeten kijken wat dan wel de oplossingen zijn, maar dat het wel erg kortzichtig is van het klappertje dat ik dan vrouwonvriendelijk zou zijn, ik vind haar namelijk ook niet zo vriendelijk als ze mij al afwijst  omdat ik losse flodders schiet.

Gisteren maakte ik mijn antwoord wel wat erger dan vandaag, maar schoot me toch ook helemaal het verkeerde keelgat in, ook weer een leuk gesprek gehad met iemand, maar wilde ook persé kinderen. Dus ik gaf haar de tip om dan maar naar de spermabank te gaan en sperma te laten injecteren. Ben je er zo klaar mee, geen vent bij nodig en toch je klapperende eierstokken die niet meer hoeven te klapperen, Yee-hah. Nee, dat wilde ze dan niet, ze wilde de natuurlijke weg… Dus ik zeg doodleuk: ga naar de kroeg, ga er lekker voor liggen en doe het zonder condoom, na 9 maanden heb de dolle pret… Nee, dat kon ook niet, die vond mij ook raar dat ik dat zo zeg. Ik denk dan: donder toch een eind op, als jij zo kortzichtig als pest bent, krijg je een flink kortzichtig antwoord van mij terug. Respect? Alleen als je dat voor mij hebt, maar op het moment dat het klappertje al afwijst zonder te kijken naar opties als KID, adoptie of pleegzorg, kan iemand flink de boom in vliegen. Nee, het was al te veel gezegd toen ik zei dat ze dus eigenlijk opzoek is naar zaad voor een kind. “Dat zeg je toch niet?” zei ze tegen mij en ik antwoordde met… “Nee, dat zou ook niet hoeven als dat de waarheid niet zou zijn bij jou…” waarna het stil bleef….

Echt vrolijk word ik er dan ook niet van, van het online daten… Mijn leeftijd is voor het online daten blijkbaar erg lastig. Van mijn leeftijd en ouder hoor je bijna van kilometersafstand de eierstokken ratelen met “ik wil zaad”. Vanaf mijn leeftijd (25) en ouder hoor je meer eierstokken ratelen dan je lief is, naar jonger toe, zijn er wel mogelijkheden, maar ben ik al snel te oud of heb ik zo’n weg belopen door de jaren heen dat ik hen juist te jong voor mij vind… Het is niet makkelijk, ik hoop dat er nog wat leuks tussen komt te zitten, vriendschappelijk of relationeel, maar je word er alles behalve vrolijk van dat er zoveel klappertjes zijn die zo kortzichtig als de pest zijn… Gewoon één vaste tip: ga lekker naar de spermabank of gewoon naar de kroeg, hele probleem opgelost…

* Vrouwen die empathisch reageren krijgen uiteraard niet zo zeer de wind van voren, maar die luisteren ook aandachtig in plaats van dat zij opzoek zijn naar zaadjes… Dat kun je al snel merken in een gesprek hoe de vrouw ertegenover staat..

Deel dit: