Boek: Ik en mijn Klinefelter

Wanneer je jong bent, ben je aan het denken en dromen: wie ben ik, wat doe ik en wat wil ik als ik groot ben? Je vindt je eerste liefde, gaat je bezig houden met relaties, seks en de kinderwens van de toekomst. Wanneer Romano Sandee als 23-jarige besluit zijn sperma te doneren bij de spermabank, krijgt hij een vervelend bericht: hij blijkt onvruchtbaar. Na drie maanden onderzoek bleek waarom er geen zaadcellen in het sperma zaten: hij heeft het syndroom van Klinefelter. Een genetische aandoening waarbij er één vrouwelijk chromosoom per cel teveel is.

De droom om ooit kinderen te krijgen viel weg, de grootste droom van Romano. Het leven op dat moment, de toekomst… Alles stortte in. Hoe moest dat nu met relaties, het vinden van een vrouw, zijn uiterlijk, wat blijkbaar dus ook hoorde bij het syndroom van Klinefelter? Allemaal thema’s die niet anders zijn dan bij een andere jongere die aan het begin van zijn volwassenheid staat, maar die in dit geval in een ander daglicht werden geplaatst. Het boek “Ik en mijn Klinefelter” is geschreven door een jongere, voor jongeren met het syndroom van Klinefelter die zich bezighouden met thema’s als liefde, seks, uiterlijk en de toekomst en het bestaat naast het verhaal dat Romano vertelt hoe hij deze periode door kwam, vol met tips en wetenswaardigheden over het syndroom van Klinefelter en hoe je ermee om kunt gaan.

Het boek is symbolische in release gegaan op 18 oktober 2012: 1 jaar na de diagnose syndroom van Klinefelter.

Titel: Ik en mijn Klinefelter
ISBN-nummer: 978-90-812556-0-8
Tarief consument: € 14,95 incl. 6% BTW

Titel: Ik en mijn Klinefelter – grootletterboek (voor mensen die niet goed kleine letters kunnen lezen)
ISBN-nummer: 978-90-812556-2-2
Tarief consument: € 19,95 incl. 6% BTW

Titel: Ik en mijn Klinefelter – Ebook
ISBN-nummer: 978-90-812556-3-9
Tarief consument: € 12,50 incl. 21% BTW

De verzendkosten bedragen € 4,- bij een bestelling tot maximaal 2 boeken. Bestel je meerdere boeken, dan worden de boeken verzonden in een pakket en bedragen de kosten € 9,-. Ook heb je de optie om het aangetekend te laten versturen (€ 9,50). Voor verzendingen naar het buitenland, krijg je een bericht waar een voorstel op maat word gemaakt.

Bestelprocedure

 1. Je bestelt hier het gewenste boek.
 2. Je bestelling komt binnen bij mij en ik zal nagaan of alles ingevuld is.
 3. Wanneer nodig, zal een prijsopgave gedaan worden voor de verzendkosten. Ook wanneer je meerdere boeken besteld, word in deze stap nagegaan of er voldoende boeken op voorraad zijn.
 4. Je krijgt een factuur toegestuurd, per PDF. Hierin heb je de keuze om het bedrag per bank over te maken of te betalen met Ideal.
 5. Binnen 7 dagen na ontvangst van de betaling, word het boek geleverd. De boeken worden elke maandag en donderdag verstuurd.
Deel dit:

7 thoughts on “Boek: Ik en mijn Klinefelter

  • Hallo Diana en Hielke,

   Promotie voor het boek is altijd toegestaan. Echter inhoudelijke stukken / teksten overnemen is niet toegestaan. Op dat moment maak je inbreuk op de auteursrechten.

   Met vriendelijke groet,
   Romano Sandee

 1. Soy Adriana de Argentina. Mi hijo tiene síndrome de klinefelter.quisiera informarme. El se atiende una vez al año con un endocrinologo.
  Noto que tiene dificultades en la lecto escritura.

  • Hola Adriana,
   A pesar de que no hablan una palabra de español, tengo el texto aquí por Google Translate traduce para usted, es probable que haga esto con toda su información a través de mi página web. Usted escribió acerca de su hijo, ¿qué edad tiene y cuáles son los problemas que estaba experimentando con la lectura y la escritura? No hay información disponible en Argentina sobre el síndrome de Klinefelter en su propio idioma?

   Atentamente,
   Romano Sandee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.