Wanneer je jong bent, ben je aan het denken en dromen: wie ben ik, wat doe ik en wat wil ik als ik groot ben? Je vindt je eerste liefde, gaat je bezig houden met relaties, seks en de kinderwens van de toekomst. Wanneer Romano Sandee als 23-jarige besluit zijn sperma te doneren bij de spermabank, krijgt hij een vervelend bericht: hij blijkt onvruchtbaar. Na drie maanden onderzoek bleek waarom er geen zaadcellen in het sperma zaten: hij heeft het syndroom van Klinefelter. Een genetische aandoening waarbij er één vrouwelijk chromosoom per cel teveel is.

De droom om ooit kinderen te krijgen viel weg, de grootste droom van Romano. Het leven op dat moment, de toekomst… Alles stortte in. Hoe moest dat nu met relaties, het vinden van een vrouw, zijn uiterlijk, wat blijkbaar dus ook hoorde bij het syndroom van Klinefelter? Allemaal thema’s die niet anders zijn dan bij een andere jongere die aan het begin van zijn volwassenheid staat, maar die in dit geval in een ander daglicht werden geplaatst. Het boek “Ik en mijn Klinefelter” is geschreven door een jongere, voor jongeren met het syndroom van Klinefelter die zich bezighouden met thema’s als liefde, seks, uiterlijk en de toekomst en het bestaat naast het verhaal dat Romano vertelt hoe hij deze periode door kwam, vol met tips en wetenswaardigheden over het syndroom van Klinefelter en hoe je ermee om kunt gaan.

Het boek is symbolische in release gegaan op 18 oktober 2012: 1 jaar na de diagnose syndroom van Klinefelter.

Titel: Ik en mijn Klinefelter
ISBN-nummer: 978-90-812556-0-8
Tarief consument: € 15,40 incl. 9% BTW

Titel: Ik en mijn Klinefelter – grootletterboek (voor mensen die niet goed kleine letters kunnen lezen)
ISBN-nummer: 978-90-812556-2-2
Tarief consument: € 20,55 incl. 9% BTW

Titel: Ik en mijn Klinefelter – Ebook
ISBN-nummer: 978-90-812556-3-9
Tarief consument: € 12,50 incl. 21% BTW

De verzendkosten bedragen € 4,50 bij een bestelling tot maximaal 2 boeken. Bestel je meerdere boeken, dan worden de boeken verzonden in een pakket en bedragen de kosten € 9,-. Voor zendingen naar België zijn de verzendkosten € 10,-. Voor verzendingen naar andere landen dan België, krijg je een bericht waar een voorstel op maat word gemaakt.

Bestelprocedure

  1. Je bestelt hier het gewenste boek.
  2. Je bestelling komt binnen bij mij en ik zal nagaan of alles ingevuld is.
  3. Wanneer nodig, zal een prijsopgave gedaan worden voor de verzendkosten. Ook wanneer je meerdere boeken besteld, word in deze stap nagegaan of er voldoende boeken op voorraad zijn.
  4. Je krijgt een factuur toegestuurd, per PDF. Hierin heb je de keuze om het bedrag per bank over te maken of te betalen met Ideal.
  5. Binnen 7 dagen na ontvangst van de betaling, word het boek geleverd.
Deel dit: