Wil je naar aanleiding van deze website, het boek “Ik en mijn Klinefelter” of om een andere reden contact met mij opnemen, dan kan dat via de mail of via het forum.

Bedrijfsgegevens

De naam Ik en mijn Klinefelter is opgenomen in het Handelsregister, geregistreerd bij de KvK Noord-Nederland onder nummer: 02100707.

Postadres: Wilhelminalaan 5, 9636 BK Zuidbroek, Nederland
E-mailadres: info@ikenmijnklinefelter.nl
BTW-nr.: NL001147450B31

Alle prijzen die op deze website genoemd worden, zijn inclusief BTW.

Verzend en retourbeleid

Wanneer je het boek hebt besteld via deze website, ontvang je per e-mail een factuur in een PDF bestand. Wanneer de betaling van het boek dat je besteld hebt binnen is, wordt deze binnen 5 werkdagen verstuurd. Je hebt vervolgens 30 kalenderdagen de tijd om te bedenken of je het boek wilt houden of niet. Wanneer je het boek niet wenst te houden, dien je op eigen kosten het boek retour te zenden naar bovenstaand adres. Retourneren is alleen mogelijk indien het boek nog in een verzegelde verpakking (sealbag) zit.

Let op! Wanneer je het boek hebt laten signeren of personaliseren door een eigen tekst, dan is het niet mogelijk het boek retour te zenden.

Wanneer je het boek retour zend, ontvang je binnen 30 dagen het geld van de factuur retour. Dit is dus de kosten van het boek + de verzendkosten – eventuele korting. Dit op voorwaarde dat het boek ook weer bij mij binnen is.

Betaalwijze en betaalvoorwaarden

Wanneer je het boek via deze website hebt besteld, ontvang je een factuur. Deze kun je per bank(giro) rekening overschrijven. Daarnaast is er een optie om de factuur te voldoen met Ideal. Voor internationale betalingen is het ook mogelijk de factuur via Paypal te voldoen.

De factuur dient binnen 14 dagen voldaan te worden.

Wanneer de factuur niet voldaan word, krijg je een e-mail met dat ik ervan uit ga dat de bestelling niet langer door gaat. Zo wel, dan kan het bedrag alsnog worden voldaan. Zo niet, dan kan het boek op een later moment opnieuw besteld worden en gaat deze procedure opnieuw in gang.

Deel dit: