Contact

Wil je naar aanleiding van deze website, het boek “Ik en mijn Klinefelter” of om een andere reden contact met mij opnemen, dan kan dat via de mail of via het forum.

Bedrijfsgegevens

De naam Ik en mijn Klinefelter is opgenomen in het Handelsregister, geregistreerd bij de KvK Noord-Nederland onder nummer: 02100707.

Postadres: Bedumerstraat 115a, 9716 BG Groningen, Nederland
E-mailadres: info@ikenmijnklinefelter.nl
BTW-nr.: NL031553126B01

Alle prijzen die op deze website genoemd worden, zijn inclusief BTW.

Verzend en retourbeleid

Wanneer je het boek hebt besteld via deze website, ontvang je per e-mail een factuur in een PDF bestand. Wanneer de betaling van het boek dat je besteld hebt, binnen is, kun je dit binnen 2 tot 3 werkdagen in huis verwachten. Je hebt vervolgens 14 kalenderdagen de tijd om te bedenken of je het boek wilt houden of niet. Wanneer je het boek niet wenst te houden, dien je op eigen kosten het boek retour te zenden naar bovenstaand adres.

Let op! Wanneer je het boek hebt laten signeren of personaliseren door een eigen tekst, dan is het niet mogelijk het boek retour te zenden.

Wanneer je het boek retour zend, ontvang je binnen 30 dagen het geld van de factuur retour. Dit is dus de kosten van het boek + de verzendkosten – eventuele korting.

Betaalwijze en betaalvoorwaarden

Wanneer je het boek via deze website hebt besteld, ontvang je een factuur. Deze kun je per bank(giro) rekening overschrijven. Daarnaast is er een optie om de factuur te voldoen met Ideal.

De factuur dient binnen 14 dagen voldaan te worden.

Wanneer de factuur niet voldaan word, ontvang je een herinnering, waarbij je nogmaals 14 dagen de tijd hebt om de factuur te voldoen.

Na deze 14 dagen, krijg je een ingebreke stelling, deze dient binnen 5 dagen betaald te worden.

Wanneer de betaling alsnog uitblijft, zal de vordering uitbesteed worden naar een incassobureau. Volgens de huidige incassowetgeving zou het betekenen dat er minimaal € 40,- aan kosten bij komt.

Deel dit:

4 thoughts on “Contact

  1. Pingback: Lotgenotendag Assen | Ik en mijn Klinefelter

  2. Pingback: Lotgenotendag Assen; thema: Kinderendocrinologie | Ik en mijn Klinefelter

  3. Pingback: Jaarlijkse controle weer gehad | Ik en mijn Klinefelter

  4. Pingback: Lezersvraag: Hoe omgaan met liefde en seks? | Ik en mijn Klinefelter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.