In oktober 2012 was het zover: de lancering van mijn boek Ik en mijn Klinefelter. Er was van te voren gedacht; ach, het zullen zo’n 50 boeken worden die nodig zijn, want als het over het syndroom van Klinefelter gaat, is dat niet een breed verkocht boek of thema. Het is iets anders dan diabetes, en het is ook nog eens een autobiografisch boek, dus niet zo gericht op echt informeren. Daarom zou het iemand wel aan moeten spreken. Al snel kwam ik erachter dat 50 boeken ik het net niet mee zou redden in die tijd, dus besloot al gelijk om 30 boeken bij te bestellen, alvorens het boek uit kwam, op 18 oktober 2012.

En nu… zijn er nog slechts vier boeken van de 80, die nog op voorraad zijn. De verkoop zal naar verwachting relatief langzaam gaan, en daarom zal ook na deze vier de levertijd van boeken aanzienlijk langer worden. Mijn boeken worden namelijk gedrukt en gebonden in Frankrijk. En het is nu eenmaal niet zo voordelig om per boek, met name op oog van de verzendkosten, te bestellen. Daarom zal ik nadat de voorraad erdoor is, even wachten tot ik verschillende bestellingen binnen heb, om weer een order te doen bij de drukker in Frankrijk. Wanneer je dan een boek besteld, zul je hier ook om gevraagd worden. Anders is het ook direct mogelijk te bestellen bij mijn leverancier, echter worden daar andere verzendkosten gerekend (vanaf € 4,99) dan ik dat doe, maar heb je mogelijk het boek wel sneller in huis.

Deel dit: