Ik en mijn Klinefelter Androgel,Boek,Geil,Klinefelter,Testosteron Kom op konijntje, kom maar wiebele, wiebele

Kom op konijntje, kom maar wiebele, wiebele

Twee weken geleden ben ik begonnen met de dubbele testosteron nederlaag, 100 mg androgel per dag krijg ik nu, en dat met het doel om de testosteronspiegel om hoog te krikken. En ik moet merken, ik voel het wel degelijk in mijn lichaam dat er een verhoogde dosis is bij gekomen.

Kaal worden

Testosteron heeft als eigenschap dat er haar groeit. Dit klopt helemaal. Er begint haar op mijn lichaam te groeien. Maar daarentegen is er ook een ander bijverschijnsel: Het haar wat op je hoofd groeit, word minder. Maandag 27 februari heb ik onderstaand de bovenste foto gemaakt en vandaag, 2 maart, de onderste foto. In 5 dagen tijd is het verschil duidelijk op te merken dat er haarvermindering is. Althans: op mijn hoofd. Ik neig er steeds meer naar om het geheel kaal te scheren… Ook geen ramp hoor. Kale mannen schijnen immers meer sexappael te hebben. En dan maar een boxershort laten bedrukken met “Ik ben kaal, ik heb sexappael”.

Haargroei op het lichaam

Zoals ik al zei; er is wel haargroei op het lichaam. Ik heb vanaf het begin bijgehouden hoe vaak ik mij moet gaan scheren om er representatief uit te blijven zien. Aan het begin van de kuur, was dat na 3 weken pas. Nu moet ik mij elke 5 dagen scheren en zelfs dat is verder toegenomen. Ook is het haartype wat veranderd. Voor mijn kuur, had ik meer donshaartjes, wat amper opviel. Nu is de kleur van het haar donkerder geworden waardoor het veel sneller opvalt als je bijvoorbeeld niet geschoren hebt. De baardgroei blijft nog wat achter, dat hoef ik niet heel vaak nog te scheren. Maar dat zal vanzelf komen. Misschien moet ik eerst wel helemaal kaal zijn, voordat het als baardgroei aan kan zetten.

Relax, take it easy

Wat mij duidelijk opvalt, is dat ik in mijn hoofd een stuk relaxter ben geworden. Ik ben nog steeds een bedenkelijk type, dat over veel zaken nadenkt. Maar bepaalde emoties glijden makkelijker van me af. Een voorbeeld hiervan is een tijdje geleden een situatie met een vriendin. Ze heeft een vriend en daar ging het niet lekker mee ofzo. Al met al, ze kon het niet vertellen via MSN. Dus ik op een bepaald moment gewoon gezegd; “geen probleem. Vertel je het toch niet. Het is niet mijn probleem en jij begon erover. Klaar.” Ik heb me er verder ook niet druk over gemaakt. Voorheen gingen dan de gekste gedachten door mij heen zover dat ik waarschijnlijk de auto zou pakken en naar haar toe zou rijden. Nu totaal geen zorgen om gemaakt. Waarschijnlijk voelde ze zich nog lulliger dan ik, terwijl ik helemaal niet boos was, maar gewoon geen zin in het geouwhoer heb. Later bleek uiteindelijk dat het iets met de seks te maken had, terwijl ik dan denk; je kent me als een zeer openlijk figuur, zelfs als het om de seks gaat, waarom dan de schaamte? Dat zal wel aan mij liggen.

Om eerlijk te zijn, vind ik het wel relaxter met testosteron met betrekking tot deze emoties. Immers is het niet meer zo druk in mijn hoofd en kan ik mijn hersencellen, die ik nog heb, gebruiken voor andere zaken.

I’m hungry!!!

Aan het begin van de testosteronkuur, had ik echt explosief honger. Echte dat ik na een complete avondmaaltijd, na een uur dezelfde maaltijd weer kon consumeren. Inmiddels is gelukkig dit afgelopen. Al duurde dat bij elkaar nog wel 1,5 tot 2 maanden. In deze periode ben ik dan ook fors gegroeid in kilo’s. Dat komt t.z.t. wel weer dat ik weer ga afvallen. Eerst is mijn doel stabiliseren qua doseringen. Immers is het nog maar 2 weken geleden dat mijn testosteron is verdubbeld. Ondanks dat ik verwacht had weer zo’n explosieve eetbui te hebben, die lang zou aanhouden, is dit gelukkig uit gebleven. Toch is het nog niet zo dat ik echt gestabiliseerd ben en heb ik nog wel meer eetlust dan dat ik gewend was vóór dat ik testosteron gebruikte. Dit is natuurlijk dan ook eerst een zaak waaraan ik moet wennen, en waar mijn lichaam zich moet op afstellen.

Kom op konijntje, kom maar wiebele wiebele

En tenslotte is het niet opgemerkt gebleven, dat de seksuele opgewondheid makkelijke gezegd, de geilheid is toegenomen. De hubbo en de Gamma doen wat dat betreft dan wel goede zaken ermee en ga als een testosteron bom door het leven. Het is niet zo dat ik het niet in bedwang kan houden of iets dergelijks, dus hoef niet per definitie een vrouw aan te vliegen, maar het is wel iets dat ik denk van; het is tóch jammer dat ik nu geen vriendin heb. Al zou het voor haar dan natuurlijk ook ineens een omslag zijn geweest. Voorheen was ik ook wel geil, zoals elke jongere wel van mijn leeftijd, alleen nu iets meer in de zin van dagelijks wel, terwijl het voorheen meer met vlagen was. Ook hoe ik nu naar vrouwen kijk, is iets anders geworden is mij opgevallen. Niet in de zin van hoe ik tegen persoonlijkheid aan kijk, maar meer bij vrouwen van mijn leeftijd, eerst even kijken hoe de borsten erbij staan, en dan pas naar de ogen en kijk wat vaker naar de borsten. En dan denken; dat valt vast niet op, maar dat zal vast wél gebeuren. Maar dat is wel iets wat me echt is opgevallen nu de testosteron is toegenomen. Ik heb niet het idee dat het contact maken met vrouwen voor relationele doeleinden is veranderd. Er werd gezegd dat je daar makkelijker in word, maar dat idee heb ik niet zo. Ik ben in die omgang eigenlijk weinig veranderd en was altijd al wel iemand die flirterige uitspraken deed, ongeacht of iemand single is of niet.

Daarnaast heb wat betreft seksualiteit een zeer vrije opvoeding gekend, van mijn ouder huis af, waardoor ik eigenlijk er nooit echt schaamte voor heb gehad, dus ook het gemak dat ik erover spreek, is nooit aangepast, en ook met het gebruik van de testosteron is dat eigenlijk niet veel anders geworden. Wellicht dat ik er meer over spreek, omdat ik meer geile momenten in mijn leven ken nu, maar zelf weet ik dat eigenlijk niet zo goed.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pPOfiUt5f6k]

Wellicht komen er nog wel dingen bij, op dit moment weet ik verder niet wat er echt opvallend is aan mijn testosteron gebruik, dit is toch wel het meest opvallende.

Deel dit:

4 thoughts on “Kom op konijntje, kom maar wiebele, wiebele”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vergelijkbare berichten