Aan het einde van de middag kreeg ik ineens een mailtje in mijn mailbox, niet op het adres wat ik gebruik voor al het verkeer voor het boek Ik en mijn Klinefelter, maar wel voor mijn ISBN registratie. Dus ik het mailtje openen, was het een bestelling voor het boek Ik en mijn Klinefelter door een boekhandel in Nuenen.

Gelukkig: er stond een telefoonnummer bij. Immers wou de boekhandel 1 exemplaar bestellen en leek mij wat vreemd dat een boekhandel 1 boek op voorraad wilde hebben. Nadat ik doorverbonden werd naar een medewerker die over de inkoop ging, legde de meneer uit dat er een klant geweest was en die specifiek om dit boek had gevraagd, en dus om die reden een boek besteld had. Prima! Ik vertelde meneer dat ik het boek zal toesturen en daarbij de boekhandelskorting zal verlenen. Wel komen er verhoudingsgewijs meer verzendkosten overheen, maar dat was voor meneer geen probleem, hij was er toch al niet van uitgegaan dat er boekhandelskorting gegeven zou worden, en wilde het alleen al doen als service naar zijn klant toe. De boekhandel blij, ik ook blij. Deze boekhandel, Van de Moosdijk, is de eerste boekhandel die bij mij heeft aangeklopt om een boek te bestellen voor een klant.

Zo kan het dus ook…

Je kan dus ook aan de hand van het ISBN nummer het boek direct bestellen bij je lokale boekhandel. Ik denk dat je daarbij vooral kans maakt bij de kleine boekhandel, ik denk dat een boekhandel als de Bruna of iets dergelijks, hier minder snel in mee zou gaan. En als ze een beetje klantgericht zijn, kun je ook via die boekhandel dus een exemplaar bestellen. Ik weet niet of een boekhandel dan andere prijzen gaat hanteren, maar de boekhandel krijgt in elk geval bericht dat de verkoopadviesprijs van het boek € 14,95 is.

De boeken die je kunt bestellen bij je boekhandel zijn:

Ik en mijn Klinefelter
ISBN-nummer: 978-90-812556-0-8

Ik en mijn Klinefelter – grootletterboek
ISBN-nummer: 978-90-812556-2-2

Deel dit: